Skal din næste fest holdes i Domen?

Står du og skal holde en barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag eller måske et intimt bryllup?

Copenhagen Dome er et unikt festlokale tæt på naturen.
Domen er med sine 10,5 meter til loft og opbygning af ketonbjælker og polycarbonatplader, et rum med uendelig højt til loftet, hvor naturen bydes indenfor. Domen har nogle helt særlige egenskaber og unikke muligheder, som du ikke finder hos et almindeligt festlokale. Passer din fest ind i Domen, så vil Domen skabe en fantastisk ramme for din fest.

Da Domen ikke er en isoleret bygning, udlejes den ikke i de kolde vintermåneder: december, januar og februar. Vi gør opmærksomme på, at domen er som et drivhus. Temperaturen indvendigt hænger tæt sammen med den udvendige temperatur. Underforstået; skinner solen, bliver det varmt.

Fremvisninger af domen med henblik på leje foregår tirsdage mellem kl. 9 – 15. Kontakt os altid på forhånd, så vi er sikre på, at en medarbejder står klar til at besvare spørgsmål og vise dig lejefaciliteterne. 

Domen udlejes i tidsrummet kl. 09:00 – 02:00. Det betyder, at dit arrangement tidligst kan starte kl. 9 og senest skal slutte kl. 2 om natten. 

Du kan leje domen i 6 timer eller en hel dag.

Lejer du domen i 6 timer, får du adgang til domen, når lejetiden starter og skal være ude, når den slutter. Det betyder, at klargøring til arrangementet og oprydning skal foregå i de 6 timer, du lejer domen.

Lejer du domen en hel dag, har du adgang til domen fra kl. 16 dagen før og frem til kl. 12 dagen derpå, hvor domen skal være efterladt i samme stand, som da du modtog den. 

Leje i 6 timer: 8.000 kr.
Leje en hel dag: 12.000 kr.
Priserne er inklusiv moms. 

Når du booker Domen, skal der indbetales et depositum på 3.000 kr. udover lejen. Depositummet skal dække eventuelle misligholdelser som f.eks. manglende rengøring eller ødelagte service. Alle priser er inklusiv moms.

Prisen inkluderer:
• Lokale
• Gratis Wi-Fi og parkering
• Service + glas (50 personer + øvrig blandt service)
• Brug af området til leg og udforskning
Se listen over alle faciliteter i domen her.

Klik her for at se en oversigtstegning af Domen samt plantegning af Domens gulvareal. OBS målene er vejledende.

Forplejning sørger lejer selv for. Vi gør opmærksomme på, at der hverken er ovn eller komfur i domens køkken. Der er dog et stort køleskab, som kan benyttes til at holde mad og drikkevarer kolde, samt en ekstra drikkevarekøler, som kan sættes til ved behov. 

Ved aflysning mere end 14 dage før lejen, betales de første 3.000 kr. 

Ved aflysning 14 dage før lejen eller mindre, betales det fulde lejebeløb. 

Ved aflysning af eventuelle tilkøbsaftaler, fx mad eller underholdning, faktureres der for eventuelle udgifter til indkøb, personale eller lignende.

Se billeder fra tidligere afholdte arrangementer

30 års fødselsdag

Bryllup