fbpx

Om

Om

Om Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi

Vi er Danmarks nye Videnscenter om arbejdsfællesskaber og jobs til alle.

Midt i et smukt naturområde i Taastrup, omgivet af store drivhuse, dyrehold og socialøkonomiske virksomheder, ligger Videnscenter for Socialøkonomi. Her er vores 350 m2 store kuppelformede bygning, Domen, rammen om vores aktiviteter for private og offentlige interessenter. En donation fra Hempel Fonden gjorde det muligt at etablere Videnscenteret i 2017.

Med vidensdeling,  debatskabende events og konferencer ønsker vi aktivt at bidrage til, at flere udsatte mennesker får jobs og mulighed for selvforsørgelse.

Vi er en del af den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde, som har over 35 års erfaring med at skabe meningsfulde jobs for udsatte mennesker.

Vores Videnscenter arbejder med udgangspunkt i udvalgte FN’s Verdensmål for at skabe et arbejdsmarked for alle og samfundsøkonomisk vækst. Vi arbejder i stærke private og offentlige partnerskaber for at nå de fælles mål. Derfor vil vi gerne invitere til samarbejder og partnerskaber på tværs af landet, sektorer og forskellige faggrupper. Kontakt os gerne, hvis din organisation vil være en del af vores netværk og inviteres til arrangementer om socialøkonomi og få nyheder om vores publikationer.

I løbet af året arrangerer vi en række events i Domen om socialøkonomi. Hold dig orienteret her og på vores sociale medier

Din organisation eller kommune kan også booke vores konsulentteam til ydelser og rådgivning om socialøkonomi. Vores team består af erfarne professionelle med omfattende ledelses-, iværksætter- og socialfaglige erfaringer, og vi har et stærkt netværk af eksterne kompetencer og eksperter tilknyttet.

Vores 350 m2 store ikoniske bygning, Domen, kan også lejes til faglige arrangementer og events. Læs mere her.

Vil du vide mere om socialøkonomi og Videnscenterets arbejde? 
Hempel Fonden har lavet denne video, hvor Centerchef, Dorte Bukdahl, fortæller om socialøkonomi, og hvordan socialøkonomiske virksomheder skaber værdi.