fbpx

Lej Domen

Lej Domen

Copenhagen Dome
– En unik ramme for konferencer og events

Vores ikoniske bygning, Domen, udlejes til faglige arrangementer og events for virksomheder og kommuner. Beliggenheden i smukke naturområder i Taastrup og kun 20 minutter i bil fra København gør Domen til et særdeles attraktivt mødested.

Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi ligger på samme adresse som Grennessminde, den socialøkonomiske virksomhed, som vi er en del af. Du finder os side om side med Grennessmindes café, gartneri, bageri, dyrehold og socialøkonomiske virksomheder.

Grennessmindes store og professionelle køkken leverer maden til konferencer og events, og vores chefkok Kaspar Bournonville Raff står i spidsen for vores hold af dedikerede medarbejdere. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke og Elite Smiley. Læs mere om Grennessminde her.

Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster unikke oplevelser, mens I er her. Prøv fx også selvpluk i væksthusene ved siden af Domen, tag en Walk & Talk i naturen omkring os eller besøg Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder.

Interesseret? Se vores priser eller kontakt os for et tilbud.

Vores kunder siger…

“Copenhagen Dome satte perfekte rammer for vores workshop om energibesparelser og indeklima. Domens anderledes og nytænkende opbygning tilføjede arrangementet liv og nye muligheder. I Domen var der plads til klassiske powerpoint-oplæg, men samtidig også forskellige netværksaktiviteter. Hvor et traditionelt konferencecenter sætter en begrænsning for kreativ tiltag, så understøtter Domen en innovativ proces. Ud over dette er Domen i grønne omgivelser, har en sjov historie og god forplejning fra eget gartneri og bageri.”

– Morten Høg, Klimamedarbejder i Høje-Taastrup Kommune