Lej Domen

Copenhagen Dome er en del af Grennessminde, en socialøkonomisk virksomhed og et bo- og uddannelsestilbud til udsatte unge. Du finder Domen side om side med Grennessmindes café, gartneri, bageri og dyrehold midt i et stort naturområde i Taastrup, kun tyve minutter fra København. Her er højt til loftet og masser af frisk luft. Tag fx en walk & talk i naturen, besøg vores pluk selv- marker eller Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder. Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster eller kolleger helt særlige oplevelser i et kreativt miljø, der giver plads til nye tanker.

Da Domen ikke er en isoleret bygning, udlejes den ikke i de kolde vintermåneder: december, januar og februar. Vi gør opmærksomme på, at domen er som et drivhus. Temperaturen indvendigt hænger tæt sammen med den udvendige temperatur. Underforstået; skinner solen, bliver det varmt. 

Få svar på den mest gængse spørgsmål om domen her

Privat

Lej domen til en særlig begivenhed.

Erhverv

Lej Domen til et møde eller kursus.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje domen? Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt med et tilbud.

Udtalelser

Simone (privat) - Barnedåb
Simone (privat) - BarnedåbLejede Domen start september 2022
Læs mere
Vi var meget glade for at bruge Copenhagen Dome til at holde barnedåb for vores to piger i starten af september. Lokalerne er virkelig fine, og der er god mulighed for at pynte flot op og udnytte de rustikke møbler til gavebord, buffet, legeområde, osv. Omgivelserne er perfekte for børn og voksne. Vi var heldige med vejret, hvilket betød, at børnene kunne løbe omkring udenfor og hilse på dyrene. Vi kan varmt anbefale at bruge Domen til en fest.
Ingunn, VIA Færder (Norge) - Dagsmødet
Ingunn, VIA Færder (Norge) - DagsmødetAfholdte møde start september 2022
Læs mere
Tusen takk for flott arrangement i Domen, da VIA Færder hadde strategisamling hos dere i september. Vi startet opp med nydelig morgenmat i et usedvanlig vakkert møtelokale under tak, men som vi opplevde som ute i naturen. Strategidiskusjonen gikk frisk, og med ypperlig service fra møtepersonalet, som sørget for kaffe, te og vann. Dessuten fungerte alle digitale hjelpemidler!! Møtet toppet seg med frokosten (lunsjen), med en svært god salat og nydelig tilberedt kylling og småpoteter. Vi hadde deretter en spennende tur gjennom hele området ledet av Andreas. Gav oss mye til ettertanke og som vi brakte med oss i videre diskusjon. Da vi kom til bake sto det nydelige kaker til oss. I tillegg til at stedet fungerte, fikk vi også gjort et godt stykke strategiarbeid fordi stedet lå adskilt fra mulige distraksjoner. Kunne ikke vært et bedre sted for oss å ha samlingen. Hilsen alle oss i VIA Færder (Nøtterøy, Norge)
Maria, Høje Tåstrup Gymnasium - Dagsmødet
Maria, Høje Tåstrup Gymnasium - DagsmødetAfholdte møde i Domen midt september 2022
Læs mere
Vi elsker at være på Grennesminde. Omgivelserne er smukke og indbydende, og personalet er hjælpsomt. Der er lidt for varmt i domen – jeg ved I havde klimaanlæg der, men det virkede ikke særlig effektivt. Men ellers er det et fedt sted at være til en dag som vores, hvor vi er ca. 20 mennesker samlet, som skal arbejde sammen i grupper. Det er fedt at kunne gå rundt mellem bedene og se på dyrene i pauserne, og til de forskellige gruppesessioner, vi havde, arbejdede grupperne forskellige steder ude i jeres område – det fungerede supergodt. Jeg håber at vi kommer tilbage igen næste år.
Minna (privat) - Rund Fødselsdag
Minna (privat) - Rund FødselsdagLejede Domen slut september 2022
Læs mere
Vi er som helhed godt tilfreds med dagen. Det er lidt andet at holde et selskab i et "orangeri". Og vore gæster var også enige om at det var spændende og anderledes. Det var godt understøttet af et fint vejr, så der var fint varmt og alle kunne gå ud og ind i det fri. Specielt ideelt for de mindste i selskabet som var fra 4 til 9 år. Så alt i alt en fin dag. Kan varmt anbefales og vi vil ikke tøve med at leje det en anden gang.
Tidligere
Næste