fbpx

Lej Domen

Lej Domen

En unik ramme for konferencer, fester og events

Lej Copenhagen Dome til dit næste faglige eller private arrangement.
På hverdage udlejer vi primært til møder, kurser og konferencer. I weekenderne kan du leje Domen til private arrangementer som barnedåbe, fødselsdage eller receptioner.

Copenhagen Dome er en del af Grennessminde, en socialøkonomisk virksomhed og et bo- og uddannelsestilbud til udsatte unge. Du finder Domen side om side med Grennessmindes café, gartneri, bageri, dyrehold og smedje midt i et stort grønt naturområde i Taastrup, og kun 20 minutter fra København. Læs mere om Grennessminde her.

Her er højt til loftet om masser af frisk luft, tag fx en walk & talk i naturen, besøg vores pluk selv- marker eller Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder. Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster unikke oplevelser i et kreativt miljø, der giver plads til nye tanker.

Forplejning

Maden kommer fra Grennessmindes professionelle køkken. Vores innovative chefkok Kaspar Bournonville Raff står i spidsen for et hold dedikerede medarbejdere. Køkkenet har det økologiske guldmærke og en elite Smiley. Se forplejningsmulighederne her.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje Domen?
Kontakt os for et tilbud.

Læs leje- og lånebetingelser

Læs om klimaet og andre forhold i Domen her

domen_mødelokale

domen_mødelokale

Domen_konferencecenter

Copenhagen_dome_trappe