fbpx

Lej Domen

Lej Domen

Corona-krisen

Drømmer du om at holde dit arrangement i vores skønne Dome, er du velkommen til at forhåndsreservere nu. Vi opkræver først reservationsgebyr, når vi ved, at arrangementet kan gennemføres i overensstemmelse med myndighedernes påbud.

Vi opdaterer løbende vores retningslinjer efter myndighedernes anvisninger, som frem til den 10. maj blandt andet forbyder forsamlinger på over 10 personer.

En unik ramme for konferencer, fester og events

Lej Copenhagen Dome til dit næste faglige eller private arrangement.
På hverdage er Domen forbeholdt møder, kurser og konferencer for virksomheder og kommuner.
I weekenderne udlejes Domen til private arrangement fx barnedåbe, fødselsdage eller receptioner.

Beliggenheden i smukke naturområder i Taastrup og kun 20 minutter i bil fra København gør Domen til et særdeles attraktivt fest- og mødelokale.

Copenhagen Dome er en del af den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde. Du finder Domen side om side med Grennessmindes café, gartneri, bageri, dyrehold og socialøkonomiske virksomheder. Læs mere om Grennessminde her.

Prøv fx selvpluk i væksthusene ved siden af Domen, tag en Walk & Talk i naturen omkring os eller besøg Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder.
Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster unikke oplevelser, mens I er her.

Forplejning 
Ved faglige arrangementer på hverdage leverer Grennessmindes professionelle køkken maden. Vores innovative chefkok Kaspar Bournonville Raff står i spidsen for vores hold af dedikerede medarbejdere. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke og Elite Smiley. Se forplejningsmulighederne her.

Ved private arrangementer sørger man pt. selv for forplejning.

Kontakt os
Er du interesseret i at leje Domen?
Kontakt os for et tilbud.

domen_mødelokale

domen_mødelokale

Domen_konferencecenter

Copenhagen_dome_trappe