fbpx

Lej Domen

Lej Domen

Copenhagen Dome – En unik ramme for konferencer og events

Vores ikoniske bygning, Domen, udlejes til faglige arrangementer, møder og events for virksomheder og kommuner. Beliggenheden i smukke naturområder i Taastrup og kun 20 minutter i bil fra København gør Domen til et særdeles attraktivt mødested.

Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi ligger på samme adresse som Grennessminde, den socialøkonomiske virksomhed, som vi er en del af. Du finder os side om side med Grennessmindes café, gartneri, bageri, dyrehold og socialøkonomiske virksomheder. Læs mere om Grennessminde her.

Grennessmindes professionelle køkken leverer maden til konferencer og events, og vores chefkok Kaspar Bournonville Raff står i spidsen for vores hold af dedikerede medarbejdere. Køkkenet har Det Økologiske Guldmærke og Elite Smiley. Se mulighederne for forplejning her

Rammen er med andre ord sat for at give dine gæster unikke oplevelser, mens I er her. Prøv fx også selvpluk i væksthusene ved siden af Domen, tag en Walk & Talk i naturen omkring os eller besøg Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder.

Kontakt os

Er du interesseret i at leje Domen? Se priserne her eller kontakt os for et tilbud.

domen_mødelokale

domen mødelokale

 

Domen_konference

Domen konference

trappe_domen