Ofte stillede spørgsmål

Hvornår på året kan man leje Domen?

Domen lejes ud året rundt.

Vi anbefaler leje i forårs- og efterårsmånederne, da domen kan blive meget varm i sommermånederne og ligeledes meget kold i vintermånederne.

Det aflukkede lokale i domen, kan nedkøles og opvarmes til en vis grad og er kan til fordel bruges i de varmere og koldere måneder. 

Kan man selv stå for forplejning/catering og drikkevarer?

Vi tilbyder i øjeblikket ikke forplejning i forbindelse med leje af domen, så det står man selv for. I skal dog være mere end velkomne til at købe bagværk og drikkevarer i caféen.

Hvad med borde, stole, service osv. - er det noget I tilbyder?

Der er borde, stole og service til rådighed og inkluderet i lejen. Vi gør også opmærksomme på at der er forskellige typer og antal af det forskellige service. Tjek derfor listen over faciliteter for at se hvad og hvor meget der står til rådighed.

Må man medbringe sin egen service?

Vil du have et specifikt look på din store dag, have at bordopsætningen matcher eller skal du bruge mere end hvad vi kan tilbyde er du meget velkommen til at medbringe dine egne ting. 

Skal vi selv gøre rent?

Efter endt leje skal borde være tørret af, skraldespande tømt, opvasken taget og større snavs fra gulvet fjernes. Det er ikke nødvendigt at støvsuge eller vaske gulv. Har I spildt våde mad- eller drikkevarer ser vi dog gerne at i giver det en tur med moppen.

Hvor mange kan vi være i domen?

Domen er godkendt til 129 personer. Ved siddende arrangementer anbefaler vi at I ikke er mere end 75. Skal I sidde i det aflukkede rum med glasdøre, inde i domen anbefaler vi ikke mere end 35 siddende gæster.

Er der et tidspunkt man skal slutte om aftenen?

Domen skal være forladt og aflåst kl. 02:00 om natten.

Hvordan er toiletfaciliteterne?

Domen har ikke sine egne toiletter. Der findes 2 toiletter 100 meter væk. Disse deles med Grennessmindes øvrige gæster i åbningstiden.

Kan vi køre hen til Domen?

I må gerne køre ind til bagindgangen til Domen og læsse af.

Parkering skal foregå på Grennessmindes parkeringsplads.