Praktisk information om domen

Copenhagen Dome er et helt særligt sted med nogle helt særlige egenskaber og unikke muligheder, som du ikke finder hos et almindeligt møde- og festlokale. Med sin opbygning af ketonbjælker og polycarbonatplader, skaber den en klimavæg mellem dig og naturens vind og vejr. Dette giver dig muligheden for at sidde indendørs, og samtidig føle dig i et med naturen.

Dette gør også, at der kan være nogle begrænsninger og forhold, I skal være opmærksomme på, inden i booker domen til jeres arrangement.

Selve bygningsværket er inspireret af den amerikanske arkitekt og professor Buckminster Fullers arbejde, og virkeliggørelsen af Domen er udført i et samarbejde mellem henholdsvis arkitekterne Kristoffer Tejlgaard, Benny Jepsen samt Flemming Wisler fra NXT og NCC. Hvis du synes, at Domen virker bekendt, kan vi fortælle, at kuplen tidligere har stået ved Den Sorte Diamant på Søren Kierkegaards Plads i København.

Klimaet

Klimaet i Domen afhænger af vind og vejr. Temperaturen i selve Domen kan dermed blive meget høj om sommeren og tilsvarende lav i vinteren. Der er etableret glasvægge i området omkring huset inde i kuplen. Området inde i Domens hus er i skygge og har både varme og aircondition til rådighed. Dermed kan lokalet holdes tempereret, men vi kan ikke garantere en fast rumtemperatur på 21 grader.

Køkken

I Domen er der et mindre køkken med håndvask og plads til mindre anretninger. Køkkenet er udstyret med kaffemaskine og elkedel, hvor man kan bestille kaffe/te eller selv medbringe. Køkkenet rummer også et stort køleskab så drikkevarer m.m. kan holdes koldt. Ønsker I isterninger, gør vi opmærksom på, at der ikke er nogen fryser. Vi har dog en enkelt termoboks til formålet. Er det et større event/en meget varm dag, så kan det være en fordel at købe is leveret i termobokse. I skal være opmærksomme på, at Domens køkken hverken har ovn eller kogeplader og derfor ikke egner sig til madlavning. I Domen er der:

  • Ni klapborde i træ
  • 100 stole
  • Service til 40 personer (tallerkener, skeer, knive, gafler)
  • 40 rødvinsglas, 40 hvidvinsglas og 40 champagneglas
  • Højtalere
  • Gratis Wi-Fi
  • Mulighed for at låne en skærm

Hvis I ønsker yderligere service, borde, duge, servietter eller lignende er I velkommen til selv at medbringe dette.

Toiletfaciliteter

Domen er ikke indrettet med toiletter, men deler toilet med Grennessmindes bageri knap 100m fra Domen.

Parkering

Af- og pålæsning af både varer eller kørsel af gangbesværede gæster kan ske helt oppe ved indgangen til Domen, men der er ingen parkering ved Domen. Parkering foregår som hovedregel på Café Væksthusets parkering, som I kan finde ved indgangen til Det Økologiske Gartneri & Café på Snubbekorsvej 16.

Backstagerum

Domen råder ikke over et backstagerum. Men der er mulighed for at klæde om på vores kontor øverst i Domen. Det er vores medarbejder, som har ansvar for nøglen og sørger for, at der bliver låst op og låst igen. 

Læs leje- og lånebetingelser