Aktiviteter på Grennessminde

Kunne du tænke dig at lave smukke salater, der er Noma værdige?
Fantasilat® er udviklet hos Grennessminde i samarbejde med Aiah Noack og er betegnelsen for lækre, friske salater, bestående af bl.a. spiselige blomster, som skaber en farverig og eventyrlig salat. Fantasilaten er ikke svær at lave og passer godt til både frokost- og middagsbordet – enten som en snack eller som tilbehør.

Her hos Grennessminde har du mulighed for at lære at lave en fantasilat®. Du lærer hvilke blomster, der er spiselige, får forståelse for smagssammensætninger og blive rustet til at starte din egen have af spiselige blomster.
Eventet tager ca. 2 timer, hvor I indsamler alle ingredienserne og efterfølgende går i udekøkkenet og sammensætter jeres fantasilat®. Til slut skal jeres selvlavede fantasilater selvfølgelig spises, selvom det næsten er synd.
I kan tilkøbe et hovedmåltid, brød og/el. drikkevarer. 

Pris pr. person

Min. 12 personer og max. 25 personer.
Eventet kan bookes fra maj og frem til første frost.

Når du lejer domen til et fagligt møde, konference eller lignende kan du booke en rundvisning og lære mere om Grennessminde, Copenhagen Dome og vores tiltag for at styrke den socialøkonomiske tankegang. 
Rundvisningen tager ca. 1 time.

Kr. 2.500,-
Max. ca. 20 personer pr. gruppe.

Gavekurv

Vis din påskønnelse med en gavekurv.
Mangler du en værtindegave, vil du sige tak til jeres oplægsholder eller noget helt tredje, så kan du købe en gavekurv hos os. Vi fylder en kurv med udvalgte, økologiske planter og blomster fra vores gartneri og måske Danmarks bedste økologisk bagværk fra vores eget bageri.
Har du nogle særlige ønsker til kurvens indehold fra Grennessminde’s katalog, vil vi prøve at efterleve din forespørgsel. Der tages dog forbehold for sæson og udsolgte varer.

Kr. 400,-
OBS. Kurven skal bestilles min. 2 dage før afhentning

’Velkommen i Birkelunden’, som danner skønne rammer for en hyggelig stund med familie og venner.
I Birkelunden har vi en bålplads, som vi kan tænde op for jer. Her finder I et par borde-bænkesæt, hvor I kan spise jeres mad fra cafeen og hygge med snobrød og skumfiduser over den åbne ild.
Ønsker I at vi stiller en medarbejder til rådighed, som passer bålet for jer, er dette også muligt.

Optænding af bål: 200,-
Pasning af bål inkl. brænde kr. 200,-/timen
Yderlige brande kan købes i cafeen.

Har vi først tændt op i bålet for dig, har du mulighed for at tilkøbe økologisk dej, frisk fra vores bager og klar til at blive til nogle lækre snobrød.
Vi sørger for at der er snopinde og rigeligt med dej. Og har I booket pasning af bål, så hjælper vores medarbejder også gerne med at vikle dejen om pinden, og vejlede til det perfekte snobrød.

Kr. 20,- pr. person (min. 10 personer)

Heste, grise, geder, alpakaer, kaniner, marsvin og skildpadden Ludvig hygger sig her hos os på Grennessminde. Alle disse dyr skal selvfølgelig fodres, og det kan I få lov til at være med til.
Kom med, når vores dyrepasser går sin runde og sig hej til alle vores glade dyr. Oplagt til børnefødselsdage og kan fint kombineres med andre af vores tilbud.

Kr. 300,- for op til 10 børn (ifølge min. 1 voksen)

Fjordhesten Tøsen og araberen Tomika er vores to heste, som går og hygger sig hos Grennessminde. Kunne I tænke jer en ridetur, f.eks. i forbindelse med en børnefødselsdag, så giver Tøsen og Tomika gerne en stille og rolig ridetur rundt på området.

Kr. 500,- for første time m. én pony eller hest, herefter 400,-/timen

Mellem bålpladsen og vores skønne marker har vi et rustikt, overdækket udekøkken. Udekøkkenet rummer 6 borde-og bænkesæt, en pizzaovn og et arbejdsbord med vask.
Har I booket et arrangement i Domen, eller kunne I tænke jer at holde jeres næste arrangement under åben himmel, så kontakt os for leje af vores udekøkken.
Udekøkkenet kommer også med en stor grill. Grillen kan også lejes separat til jeres arrangement i Domen.

Leje af udekøkken: 300,-/timen
Optænding af pizzaovn kr. 5.000,- (eksklusiv pizzaer) 

Ønsker I at leje grillen til grillen, så kontakt os for at høre nærmere.