fbpx

Tilkøb ved leje

Tilkøb ved leje

Al udlejning af Domen på hverdage sker i kombination med økologisk forplejning fra Grennessmindes køkken. Vi har sammensat forskellige mødepakker med morgenmad, frokost og/eller aftensmad og snack. Se mødepakkerne her. Ønsker du at leje Domen til din private fest eller arrangement, find priser her.

Fantasilat-event

Kunne du tænke dig at lave smukke salater, der er Noma værdige?
Fantasilat® er udviklet hos Grennessminde i samarbejde med Aiah Noack og er betegnelsen for lækre, friske salater, bestående af bl.a. spiselige blomster, som skaber en farverig og eventyrlig salat. Fantasilaten er ikke svær at lave og passer godt til både frokost- og middagsbordet – enten som en snack eller som tilbehør.

Her hos Grennessminde har du mulighed for at lære at lave en fantasilat®. Du lærer hvilke blomster, der er spiselige, får forståelse for smagssammensætninger og blive rustet til at starte din egen have af spiselige blomster.
Eventet tager ca. 2 timer, hvor I indsamler alle ingredienserne og efterfølgende går i udekøkkenet og sammensætter jeres fantasilat®. Til slut skal jeres selvlavede fantasilater selvfølgelig spises, selvom det næsten er synd.
I kan tilkøbe et hovedmåltid, brød og/el. drikkevarer. Eventet er optimalt til at kombinere med andre arrangementer.
Læs mere her

Kr. 240,- pr. person.

Min. 12 personer og max. 25 personer.
Eventet kan bookes fra maj og frem til første frost.

Rundvisning

Kunne du tænke dig at lære mere omkring Grennessminde, Copenhagen Dome og vores tiltag herude for at styrke den socialøkonomiske tankegang, så book en rundvisning med en af vores dygtige og inspirerende medarbejdere.
Rundvisningen tager ca. 1 time.

Kr. 2.500, –
Max. ca. 20 personer pr. gruppe

Book en fantasilat-guide

Står du og skal imponere vennerne med en fantasilat? Eller måske du skal pynte kagen til festen, men du ved ikke hvilke blomster, der er spiselige?
Book en af vores fantasilat-orakler til at gå rundt i vores gartneri sammen med dig. Gartneren udpeger de spiselige blomster og guider i smagssammensætninger. Du kan selvfølgelig også købe blomster, planter og grøntsager med hjem fra vores økologiske gartneri.

 Kr. 500 kr. pr. påbegyndt halve time
Er I en gruppe, så kontakt os for en pris

Gavekurv

Vis din påskønnelse med en gavekurv.
Mangler du en værtindegave, vil du sige tak til jeres oplægsholder eller noget helt tredje, så kan du købe en gavekurv hos os. Vi fylder en kurv af pileflet med udvalgte, økologiske planter og blomster fra vores gartneri og måske Danmarks bedste økologisk bagværk fra vores eget bageri.
Har du nogle særlige ønsker til kurvens indeholde fra Grennessminde’s katalog, vil vi prøve at efterleve din forespørgsel. Der tages dog forbehold for sæson og udsolgte varer.

Kr. 400,-
OBS. Kurven skal bestilles min. 2 dage før afhentning

Bål

’Velkommen I Birkelunden’, som danner skønne rammer for en hyggelig stund med familie og venner.
I Birkelunden har vi en bålplads, som vi kan tænde op for jer. Her finder I et par borde-bænkesæt, hvor I kan spise jeres mad fra cafeen og hygge med snobrød og skumfiduser over den åbne ild.
Birkelunden skaber de perfekte rammer for en hyggelig børnefødselsdag, som vi med glæde vil arrangere for jer.
Ønsker I at vi stiller en medarbejder til rådighed, som passer bålet for jer, er dette også muligt.

Optænding af bål kr 200,-
Optænding og pasning af bål inkl. brænde kr. 200,-/timen
Yderlige brande kan købs i cafeen.

Snobrød

Har vi først tændt op i bålet for dig, har du mulighed for at tilkøbe økologisk dej, frisk fra vores bager og klar til at blive til nogle lækre snobrød.
Vi sørger for at der er snopinde og rigeligt med dej. Og har I booket pasning af bål, så hjælper vores medarbejder også gerne med at vikle dejen om pinden, og vejlede til det perfekte snobrød.

Kr. 20,- pr. person (min. 10 personer)

Dyrefodring

Heste, grise, geder, alpakaer, kaniner, marsvin og skildpadden Ludvig hygger sig her hos os på Grennessminde. Alle disse dyr skal selvfølgelig fodres, og det kan I få lov til at være med til.
Kom med, når vores dyrepasser går sin runde og sig hej til alle vores glade dyr. Oplagt til børnefødselsdage og kan fint kombineres med andre af vores tilbud.

Kr. 300,- for op til 10 børn (ifølge min. 1 voksen)

Pony- eller hesteridning

Fjordhesten Tøsen og araberen Tomika er vores to heste, som går og hygger sig hos Grennessminde. Kunne I tænke jer en ridetur, f.eks. i forbindelse med en børnefødselsdag, så giver Tøsen og Tomika gerne en stille og rolig ridetur rundt på området.

Kr 500,- for første time m. én pony, herefter 400,-/timen

Grill/Udekøkken inkl. pizzaovn

Mellem bålpladsen og vores skønne marker har vi et rustikt, overdækket udekøkken. Udekøkkenet rummer 6 borde-og bænkesæt, en pizzaovn og et arbejdsbord med vask.
Har I booket et arrangement i Domen, eller kunne I tænke jer at holde jeres næste arrangement under åben himmel, så kontakt os for leje af vores udekøkken.
Udekøkkenet kommer også med en stor grill. Grillen kan også lejes separat til jeres arrangement i Domen.

Kr. 300,-/timen
Optænding af pizzaovn kr. 5000,- (eksklusiv pizzaer) 

Ønsker I at leje grillen til grillen, så kontakt os for at høre nærmere

Fantasilat_domen

selv-pluk_gminde

gavepose_gminde