fbpx

Samarbejd med os

Samarbejd med os

Vi vurderer, at potentialerne er til stede i Danmark for, at vi i fremtiden kan skabe både flere jobs for udsatte mennesker og samfundsøkonomisk vækst. Der er mange måder, hvorpå I i din organisation sammen med vores Videnscenter kan bidrage aktivt til, at mennesker på kanten af samfundet får jobs, kollegaer og nye muligheder i livet. Et samarbejde med os om socialøkonomi kan også bidrage til at skabe merværdi for din virksomhed eller kommune – og dermed for hele samfundet.

Bliv en del af vores netværk
Vi arbejder i partnerskaber med socialøkonomiske virksomheder, interesseorganisationer, erhvervslivet, fonde og kommuner om at skabe arbejdsfællesskaber og jobs til udsatte mennesker. Kontakt os gerne, hvis din organisation vil være en del af vores netværk og inviteres til arrangementer om socialøkonomi og få nyheder om vores publikationer.

Kom til vores events
I løbet af året arrangerer vi en række events i Domen om socialøkonomi. Hold dig orienteret her.

Book vores konsulentteam
Med vores ydelser og rådgivning om socialøkonomi kan vi bidrage til at skabe merværdi for din organisation. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om et muligt samarbejde.

Lej Domen
Domen udlejes til faglige arrangementer og events for virksomheder og kommuner. Giv også dine gæster unikke oplevelser, mens I er her: Prøv selvpluk i væksthusene ved siden af Domen, tag en Walk & Talk i naturen omkring os eller besøg Grennessmindes forskellige arbejdende værksteder.