fbpx

Leje- og lånebetingelser

Lej Domen  / Leje- og lånebetingelser

Gældende fra den 1. september 2020

For Copenhagen Dome, Snubbekorsvej 16-18, 2630 Taastrup. Lejen omfatter brug af hele Domen inklusiv tekøkken og 1. sal og området omkring Domen, dog ikke kontoret på 1. sal. Prisen for lejen afhænger af arrangementets karakter, varighed og antal gæster

Bemanding og forplejning

Leje af Domen inkluderer som regel én medarbejder, som kan være behjælpelig med anretning af mad, brygge kaffe, rengøring af service og lignende, men ikke servering, slutrengøring, oprydning eller det overordnede ansvar for arrangementet. Medarbejderens primære ansvar er at passe på Domen og sørge for, at den bliver låst, når I forlader den.
Ved leje til faglige arrangementer til erhverv omfatter lejen en eller to medarbejdere, som hjælper med det praktiske og sørger for efterfølgende oprydning og rengøring. Leje til erhverv omfatter også kaffe, te og postevand ad libitum.

Copenhagen Dome sørger for at stille det aftalte antal borde og stole frem til jer. Hvis lejen inkluderer brug at teknisk udstyr i form af lyd, skærm og mulighed for at tilslutte egen pc, bliver dette også gjort klar til jer.

Vi opfordrer til at I køber den nødvendige forplejning i vores økologiske køkken og bageri.

Praktiske oplysninger

Rygning er ikke tilladt i Domen. Det er vigtig at dette overholdes, da Domen har et meget tørt indeklima. Det er muligt at sætte askebægre op til jeres gæster uden for Domen.

Vi er meget glade for vores eksotiske have i Domen og beder om at vores gæster har et særligt øje på, at de ikke lider skade. På samme måde forventer vi også, at I passer på vores inventar og service.

Som lejer må I meget gerne bruge det grønne område omkring Domen. Men vær opmærksom på ikke at træde i eller på anden måde beskadige gartneriets mange plantebede.

Du må godt være glad og festlig, men tag hensyn til vores planter, inventar og natur.

Rengøring og service

Domen råder over service til 50 kuverter – middagstallerkner, frokosttallerkner, frokost og middagsbestik og teskeer, rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas og vandglas. I Domens tekøkken er der et køleskab, kaffemaskiner, elkoger og håndvask. Der er ingen fryser og ingen ovn.

Som privat lejer har I ansvaret for at efterlade Domen rengjort og i samme stand, som den blev modtaget og servicet er vasket. Det er i orden af efterlade skyllet service og en fyldt ren opvaskemaskine. Låner I Domen uden beregning forventer vi at I enten deltager i oprydning og rengøring efter arrangementet, eller betaler for at få det gjort.

Copenhagen Dome forbeholder sig ret til at fakturere DKK 3.000 plus moms såfremt lokalerne ikke er forladt ryddet og rengjort til det aftalte tidspunkt.

Brug af lokaler

Som lejer bærer I ansvaret for at lokalerne kun bruges til det aftalte formål og i det aftalte tidsrum. I lejeperioden er det lejer, der hæfter for enhver skade på lokalerne, inventaret, faciliteter, planter, herunder også hærværk, tyveri eller lignende.

Eventuelle skader udbedres herefter for jeres regning. I skadesopgørelsen indgår – ud over skadesudbedringsomkostninger – et administrationstillæg på 5 procent af de totale skadesomkostninger.

Reservation og aflysning

Når I har godkendt lejeaftalen, modtager I en faktura om indbetaling af de første 2.500 kr. af leje, som bekræftelse på jeres reservation. Senere modtager I en faktura på restbeløbet, som skal betales senest 30 dage inden leje.

Aflysning sker til mail cphdome@gminde.dk. Ved aflysning mere end 30 dage før lejen, skal I kun betale de første 2.500 kr. Ved aflysning under 30 dage før jeres booking, skal I betale det fulde lejebeløb. Ved aflysning af eventuelle tilkøbsaftaler, fx mad eller underholdning, vil I modtage en faktura for vores eventuelle udgifter til indkøb, personale eller lignende.

Privatlivspolitik

Når I accepterer vores tilbud, accepterer I også, at vi indhenter de nødvendige persondata: Navn, mail og telefonnr. Alle data indsamles udelukkende med det formål at behandle jeres leje og eventuelle køb og levere vores ydelse. Vi sletter jeres data, når de ikke længere er nødvendige for vores forretningsdrift og vi videregiver ikke data til 3. part.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i Copenhagen Dome.

Med venlig hilsen

Copenhagen Dome