fbpx

Konference den 20. september

Konference den 20. septemberSe det foreløbige program og tilmeld dig her.

Det socialøkonomiske Telt indbyder til konference 20. september i Copenhagen Dome – om nye veje til en styrket socialøkonomi

Normalt finder man Det Socialøkonomiske Telt på Folkemødet på Bornholm. Det er her vi drøfter aktuelle socialøkonomiske temaer og viser vejen til at styrke socialøkonomien. Det er her, at vi tager debatten med politikerne om socialøkonomi. Og det er her, at vi får viden fra forskning og praksis om måder vi kan styrke de socialøkonomiske virksomheders muligheder for at løse samfundets sociale problemer. Men i år kunne vi ikke have vores eget telt – så teltet er i 2021 blevet omdannet til en konference.

Konferencen fokuserer på, hvordan vi i partnerskaber med kommuner og virksomheder finder nye løsninger for en styrket socialøkonomisk sektor. Konferencen vil veksle mellem debatter, inspirationsoplæg og workshops. Den er rettet mod medarbejdere og beslutningstagere i kommuner og virksomheder, der er interesserede i samarbejdet med socialøkonomiske virksomheder – og selvfølgelig også mod de socialøkonomiske virksomheder.

Temaer i år er:

1. Beskæftigelsespolitik som erhvervspolitik – hvordan forener socialøkonomiske virksomheder at drive forretning og skabe job på særlige vilkår?

2. Der er plads til flere på arbejdsmarkedet – Kan vi skabe nye løsninger i et samarbejde mellem kommuner og socialøkonomiske virksomheder?

3. Er det på tide, at offentlige arbejdspladser formulerer diversitets- og inklusionsstrategier – hør eksempler på, hvordan socialøkonomiske virksomheder kan hjælpe med at føre det ud i livet

4. Hvordan får vi flere rummelige arbejdspladser gennem stærke partnerskaber mellem socialøkonomiske virksomheder og erhvervslivet?

Organisationerne bag det Socialøkonomiske Telt er: IncitaSpecialisterneGlad Fonden, Grennessminde Kooperationen samt advokatfirmaet Foldschack, Forchhammer, Dahlager og Barfod

Dato og tid:
Mandag den 20. september 2021

Sted: 
Copenhagen Dome
Snubbekorsvej 16-18,
2630 Taastrup