fbpx

WEBINAR: Hvordan kan sociale investering bidrage til nye velfærdsløsninger

Events  / WEBINAR: Hvordan kan sociale investering bidrage til nye velfærdsløsninger
 

Den 10. juni sætter vi fokus på hvordan vi bedst udnytter sociale investeringer til at udvikle nye velfærdsløsninger

Vi holder gratis webinar 10. Juni kl. 13.30-15: HVORDAN KAN SOCIALE INVESTERINGER BIDRAGE TIL UDVIKLING AF NYE VELFÆRDLØSNINGER?

Det er ambitionen med sociale investeringer, at vi kan udvikle nye og innovative velfærdsløsninger. Målet er, at vi opnår støre frihedsgrader i udviklingen af indsatser – fx i beskæftigelsesindsatsen. Men hvordan går det med den ambition? Er sociale investeringer en god platform til at gentænke velfærden, eller går det hele op i investeringscases, budgetbesparelser og effektmåling? På dette webinar tager vi temperaturen på innovation gennem sociale investeringer. Er det muligt? Hvor er barriererne? Og hvad skal der til?


På webinaret kan du bl.a. høre Steffen Rasmussen, Direktør i Center For Social Nytænkning. Han vil give sit bud på, hvordan vi får skabt gode rammer for sociale iværksættere gennem investeringer. Du kan også høre Pia Royberg fra Job-Fokus, der har konkrete erfaringer fra en social investering – hun vil tale om, hvad der skal til for at sociale investeringer giver større frihedsgrader i vores beskæftigelsesindsatser.

Arrangører: Den Sociale Kapitalfond, Den Sociale Investeringsfond og Copenhagen Dome – Videnscenter for Socialøkonomi.

Tilmeld dig her